زیتون سیاه یکی از میوه های بسیار پرطرفدار و مفید برای سلامتی بدن و پوست و مو می باشد که بهتر است آن را در رژیم غذایی خود قرار دهید. زیتون سیاه روی درخت به صورت تلخ است که پساز چیدن آن میتوانید در ابتدا اقدام به شیرین کردن آن نموده و سپس مصرف کنید.
عکس زیتون سیاه
زیتون را میتوان یکی از میوههای بسیار خوشمزه و مفید برای سلامتی نام برد که در بیشتر کشورها از آن استفادههای مختلفی میشود.
این میوه که اندازه کوچک و گرد دارد و هستهای دارای هستهای سخت باشد گوشتی بسیار خوشمزه و پرطرفدار دارد زیتونها دارای ۲ نوع سیاه و سبز میباشند که میتواند خواص مشابه یا متفاوتی داشته باشند.
زیتون سیاه یکی از انواع مختلف زیتونها میباشد که دارای ارزش غذایی بسیار بالایی میباشد. این نوع زیتون منبع بسیار خوبی از انواع فیبر مخصوصا فیبر رژیمی میباشد که باعث افزایش سلامت دستگاه گوارش شده و کلسترول بد را کاهش میدهد.
همچنین زیتون سیاه حاوی مقادیر بسیار زیادی از آهن و ویتامین C است که می تواند برای اندامها و ارگان های داخلی بدن فواید بی شماری را به همراه بیاورد.
جالب است بدانید بسیاری از املاح معدنی و مواد پروتئینی موجود در زیتون سیاه نسبتبه زیتون سبز بسیار بیشتر می باشد. این مواد شامل آهن و مس هستند که جزء مواد مورد نیاز روزانه بدن برای افزایش بقا و همچنین تضمین سلامتی هستند.
علاوه بر موارد ذکر شده زیتون سیاه یکی از بهترین منابع دارای ویتامین E می باشد که یکی از بهترین مواد برای سلامت پوست و مو می باشد.
همچنین دارای مقدار زیادی آنتیاکسیدان میباشد که رادیکالهای آزاد مضر را که باعث ایجاد سلولهای سرطانی در بدن میشود از بین برده و بدن را در برابر بسیاری از آنها ایمن می کنند.
افرادی که دارای مشکلات زیاد قلبی و عروقی هستند و همچنین احتمال ابتلا به انواع سکته ها در آنها زیاد است می توانند به راحتی و به مقدار زیاد از زیتون سیاه استفاده نمایند.
این زیتون که حاوی مقدار زیادی چربیهای غیر اشباع سالم می باشد می تواند برای کارکرد قلب و رگهای بدن ضروری باشد و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و سکته را کاهش دهد.
همچنین این میوه سرشار از مواد معدنی ضروری برای بدن می باشد که سوخت و ساز بدن را افزایشیافته داده و باعث بهبود سلامت بدن میشود.
فیبر را میتوان یکی از موارد بسیار ضروری برای سلامت روده و جلوگیری از مشکلاتی مانند یبوست نام برد که مقدار بسیار زیادی از آن در زیتون سیاه موجود میباشد.
همچنین زیتون سیاه دارای خواص ضد التهابی بسیار زیادی میباشد که جلوی رشد آنزیمهای خاصی را که باعث ایجاد التهاب و مشکلات داخلی میشود میگیرد.
خوردن زیتون سیاه نه تنها برای سلامت قلب و عروق مفید است بلکه میتواند سطح قند خون را تنظیم کند و برای افرادی که به دیابت و قند خون بالا مبتلا هستند میتواند یکی از بهترین گزینهها به حساب بیاید.
بسیاری از افراد مخصوصاً سالمندان در سنین پیری ممکن است به انواع مشکلات چشمی ازجمله آب سیاه و پیر چشمی مبتلا شوند. زیتون سیاه مقدار بسیار زیادی ویتامین آ دارد که این ماده میتواند یکی از بهترین ویتامینها برای افزایش سلامت چشم و قدرت بینایی به حساب بیاید.
بسیاری از مطالعات انجامشده حکایت از آن دارد که مصرف روزانه و مرتب زیتون سیاه می تواند باعث سلامت استخوانها و همچنین بافت پیوندی شود. همچنین این ماده در تسکین بسیاری از دردهای مفاصل کاربرد بسیار ویژهای دارد.
یکی از بهترین توصیهها در مورد او زیتون سیاه این است که بهتر است آن را به صورت تازه مصرف نمایید بسیاری از افراد برای صرفه جویی در وقت و هزینه ترجیح میدهند از کنسرو زیتون سیاه استفاده کنند که این کار خود میتواند مشکلاتی را به همراه داشته باشند. بهتر است نوع تازه آن را تهیه کرده و اقدام به مصرف آن نمایید.
زیتون سیاه روی درخت
زیتون یکی از پرخاصیتترین انواع خوراکیهای جهان میباشد که دارای مصارف بسیار مختلف و گوناگون است. آن را هم بهصورت خام و هم بهصورت فرآوری شده مصرف میکنند یا از آن مشتقات و زیرشاخههای بسیار زیادی تهیه میکنند.
زیتون در ۲ نوع سبز و سیاه وجود دارد که هرکدام دارای خواص مخصوص به خود میباشد. شاید بهنظر بعضی از افراد زیتون سیاه مزه زیاد جالبی نداشته باشد ولی این گیاه کوچک خواص بسیار زیادی دارد این میوه برای رفع بسیاری از مشکلات گوارشی میتواند مفید باشد.
برای مثال اسهالی که از مشکلات بسیار شدید گوارشی میباشد که در بین بسیاری از افراد شایع است مصرف زیتون میتواند به سلامت رودهها کمک کرده و برای درمان اسهال و پیشگیری از آن گزینه بسیار مناسبی باشد.
زیتون به دلیل زیتون سیاه به دلیل دارا بودن مس آهن و ویتامین E سبب گردش خون بهتر در پوست سر شده و کمک زیادی به تقویت فولیکولهای مو و افزایش رشد موها میکند.
وجود مقادیر بسیار زیاد آنتیاکسیدان در زیتون سیاه میتواند باعث کاهش چین و چروک پوست شده و زیبایی و جوانی پوست را افزایش دهد یکی از بهترین گزینه ها برای افرادی که دارای رژیم غذایی خاص هستن و از اضافهوزن رنج می برند.
استفاده از زیتون سیاه میباشد بدلیل وجود مقادیر بسیار زیاد فیبر این میوه میتواند به عنوان یکی از بهترین گزینهها برای کاهش وزن عمل نماید مقادیر بسیار بالای ویتامین موجود در زیتون سیاه می تواند بهعنوان ۱ ضدآفتاب طبیعی در برابر اشعه ماوراء بنفش عمل کرده و از مشکلاتی مانند آفتابسوختگی جلوگیری نماید.
وجود املاح و ویتامینهای مختلف در زیتون سیاه باعث شدهاست که بسیاری از افراد مانند کودکان و برای بسیاری از افراد مانند کودکان و ورزشکاران یکی از بهترین و مفیدترین مادهها به حساب بیاید.
زیتون به دلیل دارا بودن مقدار بالای آهن برای تولید گلبولهای قرمز خون مفید است و به درمان کمخونیهای ناشی از فقر آهن یا آنمی در افراد مختلف ازجمله زنان باردار کمک بسیار ویژهای میکند. همچنین این میوه باعث رشد بهتر جنین و تشکیل سریعتر اندامها و بافتهای او میشود.
افرادی که مبتلا به کبد چرب میباشد برای جلوگیری از پیشروی مشکل خود و کاهش کبد چرب میتوانند زیتون سیاه را در رژیم غذایی خود قرار دهند. همان طور که می دانید زیتون زمانی که در روی درخت است به صورت تلخ است و نیاز به شیرین کردن آن می باشد.
روشهای بسیار مختلف و رایجی برای گرفتن تلخی زیتون وجود دارد که میتوانید آنها را انجام دهید. برای این کار زیتونها را چیده و بهدقت بشویید و آنها را تمیز کنید و آنها را درون ۱ بطری پلاستیکی ریخته و تا جاییکه فضا دارد به آنها نمک بزنید.
میتوانید از ۳ قاشق غذاخوری سرکه نیز بر روی آنها استفاده نمایید. بطریها را در جای خنک و تاریک قرار داده و روزانه به مدت چند بار آنها را تکان دهید. پس از گذشت چند ماه از تلخی زیتون سیاه کاسته شده و طعم آن ها شیرین می شود.