نوعی ترشی که بعد از 6 ماه خودبخود تبدیل به عسل می شود

معمولا ترشی هایی که وجود دارند به دلیل وجود مواد اسیدی هیچ وقت تغییر مزه نمی دهند ولی به تازگی ترشی هایی تولید شده اند که بعد از گذشت 6 ماه تبدیل به عسل می شوند و قابل مصرف نیز می باشند. با آراد برندینگ همراه باشید و با ترکیبات آن بیشتر آشنا شوید.

از جمله ترشی هایی که نیاز است حتما از بادمجان خشک برای تهیه آن استفاده شود ترشی بادمجان بوشهری است که طعمی بی نظیر دارد.

شما می توانید بادمجان را به روش های مختلفی ترشی بیندازید یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین آن ترشی بادمجان شکم پر است که مخصوص شمال ایران است.

از چاشنی هایی که در همه جای ایران به روش های گوناگون تهیه و مصرف می شود.

همه ان را می شناسیم ترشی لیته بادمجان است که بسیار هم خوشرنگ و اشتها آور است.