معمولا ترشی هایی که وجود دارند به دلیل وجود مواد اسیدی هیچ وقت تغییر مزه نمی دهند ولی به تازگی ترشی هایی تولید شده اند که بعد از گذشت 6 ماه تبدیل به عسل می شوند و قابل مصرف نیز می باشند. با آراد برندینگ همراه باشید و با ترکیبات آن بیشتر آشنا شوید.
- بیشتر بخوانید: قیمت ترشیجات محلی
از جمله ترشی هایی که نیاز است حتما از بادمجان خشک برای تهیه آن استفاده شود ترشی بادمجان بوشهری است که طعمی بی نظیر دارد.
- بیشتر بخوانید: قیمت سیر ترشی شمالی
شما می توانید بادمجان را به روش های مختلفی ترشی بیندازید یکی از خوشمزه ترین و خاص ترین آن ترشی بادمجان شکم پر است که مخصوص شمال ایران است.
- بیشتر بخوانید: قیمت ترشی لیمو ترش
از چاشنی هایی که در همه جای ایران به روش های گوناگون تهیه و مصرف می شود.
- بیشتر بخوانید: قیمت ترشی بادمجان
همه ان را می شناسیم ترشی لیته بادمجان است که بسیار هم خوشرنگ و اشتها آور است.