قیمت ترشی سیر سفید

یکی از سنتی‌ترین چاشنی‌ها که جایگاهی خاص در سفره‌ی ایرانیان دارد، ترشی سیر سفید است. ترشی سیر سفید با تمام ویژگی‌هایش می‌تواند زینت‌بخش سفره ناهار و شام به‌خصوص در مهمانی‌ها باشد. این ترشی ترکیبی از سیر، سرکه، نمک و آب است که در کنار هم خوراکی خوشمزه و منحصربه‌فردی تشکیل داده‌اند. حبه‌های سیر استفاده شده برای این محصول سفیدرنگ و بسیار باکیفیت هستند. ناگفته نماند که در مقایسه با سیر تازه، ترشی سیر بوی نسبتا کمتری دارد و درنتیجه بعد از خوردنش همراه با غذا، دهان کمتر بو می‌گیرد. البته سیر به هر شکلی عطر و بوی خاص خود را دارد. یکی از مهم‌ترین دلایل برای استفاده از سیر به‌عنوان چاشنی، فواید و مزایای بی‌شمار آن است. ازجمله فواید این خوراکی باید به نقش مهمش در پیشگیری از بروز برخی بیماری‌ها مانند یبوست و مشکلات پوستی اشاره کنیم. البته سیر در تنظیم فشار خون نیز موثر است.اگر برای کامل کردن میز شام و ناهار به‌دنبال یک چاشنی خوشمزه و محبوب هستید، ترشی سیر سفید یک انتخابی عالی خواهد بود. این محصول از حبه‌های سفیدرنگ سیر تشکیل شده که با سرکه و نمک مزه‌دار شده‌اند. سرکه علاوه بر طعم‌دار کردن سیر‌ها، نقش مهمی در نرمی آن‌ها دارد؛ بنابراین در مقایسه با سیر تازه، ترشی آن نرم‌تر خواهد بود و علاوه بر این بوی ملایم‌تری خواهد داشت. این محصول در یک ظرف شیشه‌ای استوانه‌ای قرار دارد و توسط یک درپوش فلزی بسته می‌شود؛ بنابراین نگهداری از آن داخل کابینت‌ها یا یخچال بسیار راحت خواهد بود.سیر از جمله موادی است که خواص بسیار زیادی دارد. همچنین به خاطر عطر و طعمی که دارد، برای بسیاری از غذاها نیز مورد استفاده قرار می ‌گیرد. مثلاً برای از بین بردن بوی گوشت یا ماهی از سیر استفاده می شود. همچنین ترشی سیر سفید طبع بسیار گرمی دارد. به همین دلیل در بسیاری از غذاها با طبع سرد استفاده می‌شود تا طبع غذا نیز متعادل شود. پس برای نگهداری این ماده غذایی مفید حتما باید روش نگهداری آن را بلد باشید به‌منظور حفظ کیفیت و ارزش‌غذایی ترشی سیر مرواریدی یا ترشی سیر سفید، حتما آن را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

قیمت ترشی سیر سفید

ترشی سیر سفید

 ترشی سیر سفید ترشی سیر سفید حبه ای یکی از محبوب ترین ترشی ها میباشد که با غذاهایی مانند ماهی , خوراک بادمجان,استانبولی ,دمپختک و …سرو میشود و در مقایسه با سیر خام هضم راحتتر، بوی کمتر و طعم لذیذتری دارد.برای تهیه ترشی سیر سفید حبه های سیر را از هم جدا کنید. در غیر این صورت بگذارید به صورت کله بماند.مواد لازم برای تهیه ترشی سیر سفید :فلفل قرمز نیم کوب۱ قاشق چایخوری دانه فلفل سیاه۱ قاشق چایخوری سیر 700 گرم سرکه سفید به میزان لازم نمک۱ قاشق چایخوری جعفری تازه خرد شده دو قاشق غذا خوری فلفل سبز تازه2 عدد نعنا تازه3 تا 4 برگ را تهیه کنید. برای تهیه ترشی سیر سفید ابتدا پوست سیر‌ها را بگیرید. برای اینکه پوست سیر به راحتی جدا شود، بوته سیر را حبه حبه کنید و سپس حبه‌های سیر را در یک ظرف آب ریخته به مدت 15 دقیقه مکث کرده و بعد به راحتی میتوانید پوست سیرها را جدا کنید .سیرها را کاملا خشک کرده همچنین ظرف شیشه ای مخصوص ترشی را نیز خشک کرده و سیرها و بقیه مواد (فلفل و جعفری و نعنا)را داخل شیشه ریخته بعد از این نوبت به ریختن سرکه روی سیرها است.بعد از اینکه سرکه را نیز اضافه کردید درب شیشه را کاملا محکم کنید و در یخچال نگهدارید .اگر میخواهید که ترشی شما زود حاضر شود به مدت 2 تا 3روز داخل کابینت در جایی تاریک قرار دهید و بعد از آن به یخچال منتقل کنید .نکات طرز تهیه ترشی سیر سفید حبه ای که باید به آن توجه کنید.برای درست کردن سیر ترشی نکاتی را باید مدنظر قرار دهید.ظرف های ترشی را هر چند روز یا چند هفته یکبار باز کنید و اگر دیدید سرکه کم شده مقداری سرکه به آن اضافه کنید.برای اینکه ترشی زودتر آماده شود بطری یا ظرف آن را در جای آفتاب گیری بگذارید. پیشنهاد می‌شود که ظرفی که می‌خواهید در آن سیر ترشی درست کنید شیشه ای باشد و از ظرف پلاستیکی استفاده نکنید.قبل استفاده از شیشه ها برای گذاشتن ترشی‌ آنها را با آب داغ خوب بشویید و به طور کامل خشک کنید.از گذاشتن و استفاده از قاشق‌‌‌‌های کثیف و روغنی در داخل ظرف ترشی خودداری کنید.سیر خاصیت ضد انعقاد خون دارد به همین دلیل از لخته شدن خون به خوبی جلوگیری می‌کند و مانع بروز مشکلات قلبی و عروقی و انواع سکته ها می‌شود.خوردن سیر در درمان بیماری های عفونی واژینال بسیار مفید است.بعضی از افراد دچار ناراحتی‌‌‌‌های سینوسی می‌باشند و معمولا دچار خستگی، حساسیت، سرماخوردگی، فشار در صورت و خلط غلیظ می‌شوند .بهترین درمان خانگی برای این مشکل سیر است زیرا عفونت‌‌‌‌های باکتریایی و قارچی را از بین می‌برد.هر چه ترکیبات آروماتیک (معطر) سیر بیشتر باشد، سیر تازه‌تر و خاصیت بیشتری دارد ضمن اینکه سیر ترشی‌های بودار خاصیتی نزديک به سیر تازه دارند. انواعی از سیر ترشی‌ها که سیر آن پخته شده یا سیر سرخ کرده به دلیل آنکه طی فرآوری به مقدار زیادی مواد مغذی و معطر خود را از دست می‌دهند 40 تا 70 درصد از خواص آن کم می‌شود.این که گفته می‌شود استفاده سیر ترشی چند ساله برای بیماران قلبی ـ عروقی مفیدتر است.ولی استفاده زیاد سیر و سیر ترشی باعث سردرد، ضعف نیروی جنسی، ضعف چشم و ایجاد جوش در داخل چشم می‌شود. پس نباید در مصرف آن زیاده روی کنید. اما یادآوری این هم نکته ضروری است که در صورت نمک زیاد در سیر ترشی، استفاده آن برای اشخاص دارای فشار خون بالا زیان آور بوده و سفارش نمی‌شود. لازم به ذکر است برخی خانواده‌ها بر این باورند که هرچه از زمان تهیه ترشی بگذرد کیفیت بهتری پیدا می‌کند و حتی معتقدند سیر ترشی چند ساله خاصیت درمانی دارد و التیام دهنده بیماری‌های قلبی است. اما حقیقت این است، اگرچه ترشی‌های جاافتاده، خوشمزه‌تر هستند، ولی باید دانست سرکه و نمک افزوده شده به ترشی با گذر زمان از خاصیت و میزان مواد مغذی ترکیبات ترشی می‌کاهد و آن را به محصولی بی ارزش تبدیل می‌کند. این را هم بدانید ماندگاری زیاد برخی از انواع ترشی موجب ایجاد فعل و انفعالات شیمیایی در آن شده و ماده ای مضر به نام نیترات تولید می‌شود که در طولانی مدت خطر ابتلا به سرطان معده را افزایش می‌دهد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.