زیتون سیاه به زیتون هایی گفته می شود که قبل از برداشت روی درخت اجازه داده شده تا کاملاً برسد.
انواع مختلفی وجود دارد مانند زیتون سیاه اسلایس بانیان که تا حدی بر اساس منشاء جغرافیایی و گونه های درختی است.
تقریباً هر زیتون رسیده “سیاه” در نظر گرفته می شود، حتی اگر رنگ واقعی آن بیشتر مایل به قرمز یا بنفش باشد.
هر نوع درخت زیتون قادر به تولید گونه های سیاه رنگ است که امکان های متفاوتی را ایجاد می کند.
درختان زیتون به وفور در سرتاسر مدیترانه و خاورمیانه رشد می کنند و با موفقیت در اقلیم های گرم و خشک مشابه در سراسر جهان، به ویژه در کالیفرنیا و جنوب غربی ایالات متحده پیوند زده شده اند.
زیتون سیاه اسلایس
زیتون سیاه اسلایس در حالت خام غیر قابل خوردن است.
گوشت آنها اغلب تلخ و سخت است و طعم آنها غالباً قابض است.
بیشتر اوقات، کشاورزان زیتون های خود را در روغن یا آب نمک بسته بندی می کنند تا آنها را قبل از مصرف “درمان” کنند.
اندازه انواع زیتون راه های مختلفی برای درمان زیتون وجود دارد.
برخی از افراد میوهها را برای مدت طولانی در روغن چاشنیشده نگهداری میکنند، اغلب با گیاهانی که برای طعم بیشتر به آن اضافه میشود.
زیتون سیاه اسلایس بسته به نوع و نحوه نگهداری می تواند اسیدی، تند یا حتی شیرین باشد.
زیتون سیاه پخته شده اغلب به صورت کامل و اغلب به عنوان پیش غذا سرو می شود.
همچنین میتوان آنها را له کرد و با مواد دیگر مخلوط کرد تا به شکل زیتونی که اغلب روی نان سرو میشود یا بهعنوان چاشنی برای گوشتهای بو داده استفاده میشود.
زیتون های تکه شده یا نصف شده در طیف وسیعی از غذاهای خاورمیانه و مدیترانه از جمله پاستا، پیتزا و خورش ها رایج است.
آنها همچنین اغلب در نان پخته می شوند و به بسیاری از غذاهای مختلف، از دیپ و اسپری گرفته تا فرآورده های گوشتی و سالاد، یک افزودنی تند و شور درست می کنند.
بیشتر زیتون هایی که به صورت تجاری فروخته می شوند سیاه یا سبز هستند و تفاوت اصلی بین این دو کمی بیشتر از زمان رشد است.
اگر مدت طولانی تری روی درخت باقی بمانند، تمام زیتون های سبز در نهایت سیاه یا بنفش تیره می شوند.
اگرچه زیتونهای سبز نابالغ، طعم منحصر به فردی دارند و بسیاری آن را یک غذای لذیذ میدانند، اما بیشتر زیتونهای سبز نیز باید نگهداری و درمان شوند، که میتواند طعم آنها را تغییر دهد یا سفارشیسازی کند.
زیتون سیاه بانیان
زیتون سیاه بانیان نمادی برای ظرافت و زرق و برق است و لذتی دوچندان به شما می دهد.
آنها به طور گسترده ای برای خوشبو کردن زندگی شما استفاده می شوند و لحظات جادویی و به یاد ماندنی را برای شما رقم می زنند، در حالی که از طرف دیگر زیتون سبز هیچ مزیت اضافی برای سلامتی به شما ارائه نمی دهد.
برچسب زیتون سیاه به شما ضمانت کیفیت میدهد، اما ما همچنان بر بزرگداشت فردیت آن تاکید میکنیم.
زیتون سیاه بانیان از نظر رنگ، ویژگی، منشاء، اندازه و طعم متفاوت است، اما همه آنها یک چیز مشترک دارند و آن این است که منبع عالی ویتامین ها هستند و مطالعات کارشناسان برجسته سلامت سبک زندگی نشان داده است که رژیم غذایی با مقدار زیادی زیتون سیاه منجر به کاهش خطر پیری زودرس و بهبود کیفیت کلی زندگی می شود.
با این حال همه زیتون های رسیده به طور طبیعی سیاه نیستند.
روشهای پردازش و تکنیکهای مارینینگ همگی تأثیر دارند، و همچنین قرار گرفتن در معرض مشتریان سختگیر، و هر چه رنگ تیره تر باشد، احتمال بیشتری دارد که بخشی از مجموعه ما باشد.
زیتون سیاه بانیان منبع خوبی از فیبر غذایی است.
یک وعده 100 گرمی – حدود 3.5 اونس – زیتون رسیده، 3 گرم فیبر رژیمی را تامین می کند.
مصرف روزانه توصیه شده فیبر برای مردان 38 گرم و برای زنان تا 50 سال 25 گرم است.
فیبر محلول می تواند به کاهش سطح کلسترول و گلوکز خون کمک کند، در حالی که فیبر نامحلول حجم مدفوع شما را افزایش می دهد و حرکت مواد را از طریق سیستم گوارشی شما افزایش می دهد.
رژیم غذایی غنی از فیبر غذایی به حفظ سلامت روده، کنترل سطح قند خون، حفظ وزن سالم و کاهش سطح کلسترول کمک می کند.
آهن زیتون رسیده حاوی حدود 3 میلی گرم آهن در هر وعده 100 گرمی است.
مقدار توصیه شده آهن برای مردان بالغ ۸ میلی گرم در روز و برای زنان بالغ ۱۸ میلی گرم در روز است.
بدن شما برای ساخت هموگلوبین و میوگلوبین، پروتئین های حامل اکسیژن، به این ماده معدنی نیاز دارد.
گلبول های قرمز حاوی هموگلوبین و سلول های عضلانی حاوی میوگلوبین هستند.
آهن بخشی از بسیاری از پروتئین های بدن شما را تشکیل می دهد و به تولید آدنوزین تری فسفات یا ATP، منبع اصلی انرژی بدن شما کمک می کند.
یک وعده زیتون رسیده حدود 1.7 میلی گرم ویتامین E دارد، یک آنتی اکسیدان محلول در چربی که از سلول ها در برابر اثرات مخرب رادیکال های آزاد محافظت می کند.
رادیکال های آزاد مولکول هایی هستند که به سلول ها آسیب می رسانند و ممکن است در ایجاد سرطان نقش داشته باشند. مقدار توصیه شده ویتامین E برای مردان و زنان بالای 14 سال 15 میلی گرم است.
ویتامین E همچنین در عملکرد سیستم ایمنی، تنظیم بیان ژن، سیگنال دهی سلولی و سایر فرآیندهای متابولیک نقش دارد.
همچنین اکسیداسیون لیپوپروتئین با چگالی کم یا کلسترول LDL را مهار می کند و به جلوگیری از تصلب شرایین کمک می کند.
سلامت قلب و عروق را ارتقا می دهد زیتون سیاه حاوی مقادیر بالایی از چربی های تک غیراشباع سالم است.
زیتون های رسیده تقریباً 8 گرم کل چربی های تک غیراشباع را فراهم می کنند.
چربی های موجود در غذایی که افراد می خورند نباید بیشتر از 25 تا 30 درصد کالری دریافتی آنها در روز باشد و بیشتر این چربی ها باید از چربی های تک غیراشباع یا چند غیراشباع باشد.
چربی های تک غیراشباع می توانند به کاهش سطح کلسترول بد خون و کاهش خطر بیماری قلبی و سکته کمک کنند.
اسیدهای چرب تک غیراشباع نیز ممکن است برای سطح انسولین و کنترل قند خون مفید باشند.
ملاحظات اگرچه زیتون سیاه فواید بسیاری برای سلامتی دارد، اما دارای سدیم و کالری نسبتا بالایی است.
یک وعده 100 گرمی زیتون رسیده 115 کالری و حدود 735 میلی گرم سدیم دارد.
محدود کردن مصرف سدیم بسیار مهم است زیرا افزایش مصرف نمک با سطوح بالاتر فشار خون مرتبط است.