خوراک بادمجان ترکیه ای موجب اختلاف بین ترکیه و لبنان شد

بادمجان را بشویید و پوست بگیرید تا راه راه شود سپس آن را به مکعب های متوسط ​​برش دهید. بادمجان ها را در یک کاسه عمیق بریزید و نشاسته و یک قاشق غذاخوری نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا تمام تکه های بادمجان پوشانده شود.

خوراک بادمجان ترکیه ای یکی از خوشمزه ترین غذاها است که طزفداران زیادی دارد و در کشورهای مختلف به صورت های مختلف طبخ می شود.

روغن را در ماهیتابه بریزید سپس پیاز را اضافه کنید و هم بزنید تا پژمرده شود سپس بادمجان را اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ ساده ای به خود بگیرد سپس سیر خرد شده و فلفل رنگی را اضافه کنید و هم بزنید تا بادمجان کاملا بپزد.

بادمجان را با گشنیز و فلفل سیاه و ملاس انار و سرکه اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس از روی حرارت برداشته و در ظرف سرو می گذاریم. بادمجان ها را شسته و در فر یا روی اجاق کبابی می کنیم، می توانید روش دلخواه خود را انتخاب کنید، سپس بادمجان ها را پوست بگیرید و له کنید.

سیر و فلفل و کمی نمک را در هاون بریزید و خوب خرد کنید. بعد سیر و فلفل و آبلیمو و ماست و تاهین و بادمجان رو میریزیم و با دست هاون هم چرخ میکنیم. روی آن مقداری روغن زیتون بریزید و با دانه های انار و کمی جعفری خرد شده تزئین کنید.

یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را روی بادمجان ها بریزید و هم بزنید و سپس در تابه را بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه بجوشد. تخم مرغ ها را در ظرف می ریزیم و کمی نمک و فلفل سیاه می پاشیم و با چنگال هم می زنیم.

تخم مرغ ها را روی بادمجان می گذاریم و هم نمی زنیم اما تخم مرغ ها را به آرامی پخش می کنیم.بادمجان متبال یا به قول سوری ها بادمجان این غذای آسان به عنوان پیش غذا همراه با غذاهای گوشتی و تابستانی سرو می شود.

دستور پخت آسان بادمجان بادمجان به دلایل زیادی در غذاهای شرقی جایگاه ویژه ای دارد که مهمترین آن طعم خاص و تعدد طرز تهیه آن است. غذاهای بادمجان کبابی غذاهای بادمجان کبابی بادمجان رژیمی بادمجان سرخ شده روغن نمی خورد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.