ترشیجات انواع مختلفی دارند که از شیرین تا ملس و ترش تولید می شوند، ترشی فلفلی که در این سایت برای فروش وجود دارد در همدان، ارومیه و تهران تولید و به سراسر کشور ارسال می شوند؛ بیوَر نام ترشی فلفل همدانی است که همدانیها بیشتر با این نمونه از محصول ترشی فلفل تهیه میکنند طعم این فلفل تند و ملایم است برای سفارش انواع ترشی فلفل می توانید با مشاورین این بخش تماس بگیرید.
قیمت ترشی فلفل
فلفل از راسته بادنجانیان است و دارای انواع مختلفی است از جمله فلفل قرمز( فلفل هالاپینو و فلفل هابانرو) فلفل سبز، فلفل دلمه ای تند و فلفل شیرین؛ قیمت ترشی فلفل با توجه به نوع فلفلی که برای تهیهی ترشی استفاده شده، نوع بسته بندی، وزن بسته بندی و طرز تهیه ی آن بستگی دارد.
هنگامی که ترشی در کارخانه تولید می شود بستگی به نوع فلفل آن که سبز باشد یا قرمز، دلمهای باشد و یا قلمی قیمت گذاری می شود، عامل بعدی که روی قیمت ترشی فلفل تاثیر گذار است نوع بسته بندی آن است هر چه در طراحی و بسته بندی ترشی فلفل ظرافت بیشتری به کار رفته باشد و بسته بندی زیباتر باشد قیمت محصول نیز بیشتر می شود.
ترشی هفت بیجار خانگی دارای خواص بی نظیری دارد.
مهمترین عامل در قیمتگذاری ترشی فلفل وزن محصول است گاهی ترشی فلفل را در ابعاد بسیار کوچک با وزن پایین تهیه میکنند که قیمت آن بسیار پایین است و گاهی در حد چند کیلو در یک بشکه در کارخانه تولید میشود که قیمت آن بیشتر خواهد بود.
یک عامل اقتصادی نیز بر قیمت این محصول تاثیر گذار است که میزان عرضه و تقاضای آن در بازار است، میزان موجودی یک محصول یا کالا در بازار با عرضه و تقاضای آن رابطهای مستقیم دارم اما با قیمت آن رابطه عکس دارد یعنی هرچه عرضه و تقاضای فلفل تند در بازار بیشتر باشد قیمت کمتری خواهد داشت و بالعکس.
به تازگی در جنگلهای پرو نوعی فلفل به نام کشف شده است که اندازه بسیار کوچکی دارد و معمولاً به رنگ زرد است این فلفل فقط در این جنگلها قابل کشت است و قیمت بسیار زیادی دارد، گفته شده است که از این نوع فلفل بیشتر در رستورانهای پنج ستاره استفاده میشود و قیمت هر کیلو از آن به چند ده میلیون نیز میرسد.
میتوان در خانه نیز ترشی فلفل را تهیه کرد و فرقی ندارد که نوع فلفل چه باشد فقط با رعایت نکات بهداشتی در خانه میتوان یک ترشی فلفل خوشمزه و اقتصادی را تهیه نمود برای این کار کافی است فقط یک بطری شیشهای مقداری نمک و سرکه در اختیار داشت.
ابتدا فلفلها را به خوبی شسته سپس مقداری سرکه را در قابلمه ریخته و فلفلها را در سرکه میگذارید تا سرکه به جوش آید چند دقیقه بعد از به جوش آمدن سرکه فلفلها را از سرکه درآورده میگذاریم تا سرد شود بعد از سرد شدن فلفلها، آنها را در بطری شیشهای تمیزی که عاری از هرگونه رطوبت باشد میگذاریم سپس سرکه را روی آنها میریزیم ترشی فلفل آماده است و بعد از چند روز قابل مصرف است.
ترشی فلفل ارومیه
یکی از شهرهایی که در آن انواع ترشی به خصوص ترشی فلفل تهیه می شود ارومیه است، این شهر یکی از مراکز پخش کننده این ترشی پرطرفدار است و محصولات خود را با بهترین کیفیت و قیمت به مشتریان خود ارائه میکند، این ترشی با اوزان مختلف و با انواع فلفل تند و شیرین تهیه می شود و بنابر سلیقهی مشتری و حجم درخواستی محصول آماده و ارسال میشود.
کارخانهی تولیدی این محصول با بروزترین دستگاه ها و ماشینآلات اقدام به تولید این ترشی پرطرفدار میکند و در شرایطی کاملاً بهداشتی ترشی فلفل تولید میشود، برای سفارش این محصول می توان از طریق مشاورین به ثبت سفارش پرداخت آنها راهنمایی لازم جهت خریدی راحت به مشتری ارائه میکنند.
ترشی پیاز سفید دارای قیمتی مناسب است.
خوردن فلفل و ترشی آن برای بدن بسیار مفید است از جمله خواص آن میتوان کنترل چربی خون اشاره کرد اما باید گفت که در خوردن ترشی فلفل نباید زیاده روی کرد زیرا ممکن است موجب بروز مشکلات قلبی شود.
افرادی که دارای اضافه وزن هستند میتوانند از ترشی فلفل در رژیم غذایی خود استفاده کنند زیرا این خوراک با افزایش سوخت و ساز بدن به کنترل وزن کمک زیادی میکند.
کپسایسین موجود در فلفل تند باعث درمان بسیاری از دردهای مفصلی و همچنین میگرن می شود، امروزه در تهیهی بسیاری از کرمهای ضد درد از کپسایسین استفاده میشود.
ترشی فلفل شیرین
از گذشته تا کنون ایرانیان از مواد مختلفی در کنار غذا به عنوان مخلفات استفاده میکردند، یکی از این مخلفات ترشی فلفل است که هم به صورت شیرین و هم به صورت تند در بازار موجود است، انتخاب نوع ترشی فلفل کاملاً سلیقهای است و بسیاری از افراد با توجه به شرایط جسمی نوع ترشی خود را انتخاب می کنند.
افراد زیادی هستند که علاقه دارند ترشی فلفل بخورند اما به دلایلی از خوردن مواد غذایی تند منع شدهاند به همین خاطر استفاده از ترشی فلفل شیرین را ترجیح میدهند.
برای تزیین بسیار از غذاها مانند انواع پلو و چلو، کباب و خورشت از ترشی فلفل استفاده میکنند که ظاهر زیبایی به غذا میدهد و خوردن غذا را دلچسب میکند.
ترشی فلفل هالوپینو
یکی از مخلفات پرطرفدار ایرانی که در کنار بسیاری از غذاها استفاده میشود ترشی فلفل هالوپینو است ظاهر این فلفل آن را با انواع دیگر ترشی فلفل متفاوت کرده است، همین امر باعث شده که نام آن را هالوپینو بگذارند، این ترشی دارای عطر و طعم بسیار خوبی است و فلفل در تهیهی آن به صورت حلقهای میباشد، قطعات فلفل در این ترشی ترد و خوش طعم هستند.
در هنگام استفاده از انواع ساندویچ میتوان از این محصول برای بهتر کردن طعم آن استفاده کرد، این ترشی طرز تهیهی آسانی دارد و در خانه میتوان آن را پخت.
برای پخت ترشی هالوپینو در خانه به مقداری شکر یا عسل، یک بطری شیشهای تمیز و فلفل نیاز است، ابتدا فلفلها را به خوبی شسته سپس بر روی پارچه تمیز پهن کرده تا آب و رطوبت آنها گرفته شود سپس آنها را به صورت ورقه های نه چندان نازک خرد کنید.
مقداری سرکه را در قابلمه ریخته سپس حلقههای فلفل درون سرکه بریزید، نباید اجازه دهید سرکه زیاد بجوشد، سریعا فلفل را از سرکه خارج کنید تا له نشوند، برای مزه دار کردن این ترشی میتوانید ترخون، فلفل سیاه و سیر استفاده کنید.
برای سفارش ترشی فلفل هالوپینو میتوان از طریق این سایت اقدام کنید امکان سفارش این محصول به صورت جزئی و عمده وجود دارد.