ترشی سیر صدفی فوری

از گذشته های دور تا کنون انسان همواره به دنبال فرآوری محصولات کشاورزی و نظایر آن به محصولات پر کاربرد تر و لذیذتر بوده است. یکی از این فرآوری های جالب تبدیل سیر به ترشی سیر صدفی بوده که باعث شد محصولی جدید به وجود آید.

آنچه در این مقاله می‌خوانید:

ترشی سیر صدفی از ترکیب سیر مرغوب با سرکه که اغلب سرکه ی سفید می باشد به وجود می آید که روش تهیه ی آن به این صورت است که ابتدا سیر تازه را به درستی شسته و پوست می گیرند و سپس در سرکه می ریزند که در روش های سنتی تر معمولا در دبه ها اقدام به ساخت ترشی می نمودند که امروزه با وجود آمدن کارگاه های بزرگ تولید سیر ترشی و کار خانه جات مربوط به آن این کار در مخازن بزرگ انجام می شود و پس از آن که ترشی به طور کامل آماده شد آن را در ظروف شیشه ای بسته بندی نموده و تحت برند اختصاصی آن مجموعه به فروش می رسانند.

تبدیل سیر به ترشی آن باعث می شود ماندگاری سیر بسیار بیشتر شود به صورتی که سیر خام در هوای آزاد بعد از ۳ الی ۴ ماه به طور کامل دچار فساد و گندیدگی شده یا توسط جوندگان دیگر مانند مورچه ها یا پرندگان از بین می رود اما سیر ترشی علاوه بر ماندگاری بالای خود به دلیل داشتن بوی تند ناشی از سرکه برای حیوانات قابل استفاده نمی باشد و معمولا حیوانات از بوی تند آن خوششان نمی آید.

ترشی سیر صدفی فوری

ترشی سیر صدفی

ترشی سیر صدفی سیر ترشی خواص بسیار زیادی دارد

اولین فایده ی آن جلوگیری از سرماخوردگی و آنفولانزا می باشد در فصل‌های سرد سال خصوصا فصل زمستان، بسیاری افراد از بیماری‌های ایجاد شده توسط باکتری‌ها رنج می‌برند. که افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف‌تری هستند و نسبت به باقی افراد زودتر دچار بیماری می شوند، بیش‌تر مستعد ابتلا به این بیماری ها می باشند. و به گفته‌ی بسیاری مصرف سیر‌ به دلیل وجود آنتی بیوتیک های طبیعی خود می‌تواند عملکرد محافظتی سیستم ایمنی را تقویت کند. همچنین سیر تاثیر مثبتی بر تنظیم فشار خون دارد هر ساله افراد زیادی به خاطر بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته و حمله قلبی جان خود را از دست می‌دهند که متاسفانه این بیماری در دهه های اخیر بسیار بیشتر شده است و فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی ایجاد این بیماری‌ها است. مصرف این سبزی پرخاصیت فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا، به شدت کاهش می‌دهد و برای تمامی گروه های سنی از کودکان تا سالمندان قابل استفاده می باشد و کوچکترین عارضه ای را در آنان به وجود نمی آورد.

سیر ترشی به طرز قابل توجهی کلسترول خون را پایین می آورد همه می‌دانیم که پیروی از یک رژیم مملو از کلسترول ما را در معرض خطر کلسترول بالا قرار می‌دهد که امروزه به دلیل استفاده ی زیاد از فست فود ها و پیروی از رژیم های غذایی نا مناسب این موضوع بسیار فراگیر شده است. سطح کلسترول بالا یکی از محرک‌های اصلی ایجاد بیماری‌های قلبی است که میتواند باعث انسداد عروق و دریچه های قلبی انسان شود. یکی از راه‌های ساده ی کاهش سطح کلسترول مصرف سیر‌ است. مصرف روزانه‌ی سیر‌ ترشی و سیر خام کلسترول کل و کلسترول ال‌دی‌ال را کاهش می‌دهد. همچنین لازم به ذکر است که سیر ترشی فقط کلسترول ال‌دی‌ال که به عنوان کلسترول بد از آن یاد می شود را کاهش می‌دهد و بر سطح کلسترول اچ‌دی‌ال که در واقع همان کلسترول خوب است تاثیری ندارد.

پس از گذشت مدت زمانی از سیر مقدار کلسترول خون پائین می آید. اما در ابتدا با مصرف این سبزی پرخاصیت در چند ماه اول مقدر کلسترول ممکن است بالا رود و ممکن است باعث تعجب و ترس مصرف کننده ازین موضوع شود اما علت بالا رفتن کلسترول در استفاده های اولیه این است که کلسترول از داخل رگ ها خارج شده و داخل خون می شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید می توانیم شاهد آن باشیم که سطح کلسترول خون به شکل شگفت آوری کاهش یافته است.

سیر یکی از بهترین التیام دهنده های موجود در طبیعت برای زخم است که دلیل این موضوع خواص ضد قارچی آن می باشد که به بدن در درمان انواع زخم های خفیف و جدی کمک شایانی می نماید.

همچنین سرکه ی سفید موجود در سیر ترشی باعث از بین رفتن باکتری های مضر و میکروب هایی می شود که در معده و روده ی انسان فعالیت میکنند و ممکن است زمینه ساز بیماری های گوارشی شوند.

سیر ترشی یک مولتی ویتامین طبیعی است که دارای خاصیت های بسیاری می باشد که برای حفظ سلامت بدن ضروری به شمار می رود به عنوان مثال برخی از خاصیت های آن می توان به وجود ویتامین‌های سی ،ویتامین بی، پتاسیم، فسفر و آهن در این ترشی اشاره نمود . ویتامین بی موجب بهبود عملکرد روده ها می‌شود و همچنین در خون سازی نقشی اساسی را ایفا میکند. همچنین فسفر موجود در سیر ترشی حافظه را تقویت می‌کند از بیماری آلزایمر و زوال عقل جلوگیری میکند و سطح هوشیاری مغز را بالا می‌برد و ویتامین سی موجود در سیر ترشی به جذب سایر ویتامین ها در روده کمک میکند و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش قدرت عضلانی می گردد که این ترشی جزو معدود ترشی هایی است برای تمامی مزاج ها از جمله مزاج دموی، بلغمی،صفرایی و سودایی مناسب بوده و دارای کمترین عوارض است از این رو برای استفاده توسط تمامی اشخاص مناسب می باشد.

سیر ترشی دارای خواص بسیار دیگری مانند شست و شو دهنده طبیعی مجاری صفرا ،ضد عفونی کننده ی معده، دفع‌ کننده سنگ کیسه صفرا ،دفع سموم از کبد و پاکسازی آن، هضم کننده غذا، آنتی بیوتیک قوی ،قطع خونریزی بواسیر، بهبود عملکرد روده‌ ها و بسیاری از موارد دیگر است اما یکی از خصوصیات جالب آن کمک به کاهش وزن می باشد که شاید در ابتدا به دلیل اشتها آور بودن ترشی سیر باعث تعجب شود اما سیر ترشی به سوخت و ساز چربی های بدن کمک بسیاری میکند و باعث آب شدن چربی های بدن می شود اما باید از مصرف بیش از حد آن جلوگیری شود زیرا سبب به وجود آمدن سر درد و ضعیف شدن نیروی جنسی می گردد و همچنین بهتر است حداقل چند ساعت قبل از قرار های کاری مهم و مجالس مهمانی از ترشی سیر استفاده نشود زیرا بوی تند حاصله از آن ممکن است تا چند ساعت در دهان باقی مانده و سبب آزار اشخاص دیگر شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.