بهبود رفلاکس معده با سرکه سیب

همانطور که در بالا توضیح داده شد، ACV ارگانیک پرس سرد ممکن است حاوی پروبیوتیک باشد، اما مشخص نیست که سرکه انگور قرمز آیا این تاثیری بر سلامت روده ما دارد یا خیر.

اگرچه سیب حاوی فیبر پری‌بیوتیک (یعنی غذای پروبیوتیک‌ها) است، بیشتر این فیبر در فرآیند ساخت ACV حذف می‌شود. برای اطلاعات بیشتر در مورد پروبیوتیک ها این پست را بررسی کنید.

همانطور که در بخش دیابت این مقاله ذکر شد، دو مطالعه نشان داده اند که ACV سرکه بالزامیک ممکن است سرعت خروج غذا از معده را کاهش دهد.

این می تواند منجر به مشکلات روده ناخوشایند، مانند: نفخ، حالت تهوع و استفراغ شود. بالاترین خطر این اتفاق در کسانی است که از قبل مشکل تخلیه معده به تاخیر دارند، برای مثال کسانی که از گاستروپارزی رنج می برند.

ادعا می شود که ACV می تواند با افزایش اسیدیته معده یا افزایش میزان اسید معده سرکه سیب شرکتی به مدیریت سوزش سر دل یا رفلاکس کمک کند.

باز هم، هیچ تحقیق انسانی برای حمایت از این ادعا وجود ندارد، و در واقع مواردی از سوزش گلو مرتبط با نوشیدن ACV گزارش شده است.

همچنین این یک افسانه است که ACV سرکه صنعتی می تواند با ارائه آنزیم هایی برای کمک به هضم به کاهش گاز کمک کند.

مطالعه ای که تأثیر ACV را در ماهی بررسی می کند نشان داد که فعالیت آنزیم گوارشی افزایش یافته است.

  • منابع:
    1. APPLE CIDER VINEGAR: A REVIEW OF THE EVIDENCE
  • تبلیغات: 
    1. نخ پلی استر که در جنگل بود راه را به مرد نشان داد
    2. پرورش کنجد بر روی مریخ برای اولین بار توسط اروپاییان
    3. دوخت بهترین مایو با سفره یکبار مصرف
    4. ساخت بزرگ ترین مجسمه فیل با استفاده از انگشتر