در اینجا درباره مطالعه 2021 درباره قهوه و بیماری کبد بیشتر بدانید. قهوه و سایر بیماری های کبدی، افرادی که قهوه مصرف می کنند نیز ممکن است خطر ابتلا به بیماری سنگ کیسه صفرا را کاهش دهند.
در سال 2014، محققان مصرف قهوه عربیکا برزیل را در میان افراد مبتلا به کلانژیت اسکلروزان اولیه و سیروز صفراوی اولیه بررسی کردند. اینها شرایط خود ایمنی هستند که مجاری صفراوی در کبد را تحت تأثیر قرار می دهند.
آنها دریافتند که افراد مبتلا به PSC نسبت به افرادی که این عارضه را ندارند، احتمال بیشتری دارد که قهوه کمتری مصرف کنند. هیچ مدرکی وجود نداشت که نشان دهد.
همچنین، مطالعه دیگری در سال 2014 ارتباط بین مصرف قهوه و کاهش خطر مرگ ناشی از سیروز مرتبط با هپاتیت غیر ویروسی را نشان داد. محققان پیشنهاد کردند که نوشیدن دو یا چند فنجان قهوه در روز ممکن است .
در واقع، یک بررسی از 30 مطالعه نشان داد که هر فنجان قهوه ای که مردم در روز مصرف می کنند با 6 درصد کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است. تصور میشود.
این به دلیل توانایی قهوه در حفظ عملکرد سلولهای بتا در لوزالمعده شما باشد که مسئول تولید انسولین برای تنظیم سطح قند خون هستند.بعلاوه، سرشار از آنتی اکسیدان است.
ممکن است بر حساسیت انسولین، التهاب و متابولیسم تأثیر بگذارد. همه اینها در ایجاد دیابت نوع 2 نقش دارند. مصرف منظم قهوه ممکن است با کاهش خطر ابتلا به نوع 2 مرتبط باشد.
می تواند از سلامت مغز حمایت کند.اگرچه مطالعات نتایج متفاوتی را نشان داده اند، برخی تحقیقات نشان می دهد که قهوه ممکن است به محافظت در برابر برخی اختلالات عصبی از جمله بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسون کمک کند.
افرادی که به طور منظم کافئین مصرف میکنند، به طور قابلتوجهی خطر ابتلا به بیماری پارکینسون را کاهش میدهند. علاوه بر این، مصرف کافئین همچنین پیشرفت بیماری پارکینسون را در طول زمان کند کرد.
بررسی دیگری از مطالعه مشاهدهای روی بیش از 29000 نفر همچنین نشان داد که هرچه افراد قهوه بیشتری مصرف کنند، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر در آنها کاهش مییابد.
علاوه بر این، چندین مطالعه نشان دادهاند که مصرف متوسط قهوه میتواند با خطر کمتر زوال عقل و زوال شناختی مرتبط باشد. برخی تحقیقات نشان می دهد که نوشیدن قهوه می تواند به محافظت در برابر بیماری آلزایمر، بیماری پارکینسون و زوال شناختی کمک کند.